İSTANBUL / KAĞITHANE - İsmail Erez İlkokulu

02122942024
02122942025
Adres
HAMİDİYE MAH. SAFA SK. İSMAİL EREZ İLKOKULU BLOK NO: 1/1 İÇ KAPI NO: 1 KAĞITHANE / İSTANBUL
Vizyon
Her insan öğrenebilir ’ anlayışından hareketle İsmail EREZ İlkokulu’nda eğitimin bir ayrıcalık olduğu, sevgiyle bilginin kucaklaştığı çağdaş bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Biz, Atatürk İlkeleri ve inkılâplarını özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, sevgi, saygı ve hoşgörüyle yoğrulmuş, sorumluluklarının bilincinde, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, hayata ve bir üst öğrenim kurumuna yeterli donanımla hazırlanmış, kendine ve çevresine değer katmayı benimsemiş bilgiye ulaşabilen, ulaştığı bilgiyi sorgulayabilen, bilgiyi kullanabilen ilgi ve yeteneklerini geliştirebilen bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2010-2013 Eğitim -Öğretim yılları arasında basketbol yıldız erkek ve kızlar kategorilerinde ilçe birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü ve dördüncülüğü olmak üzere toplam 12 kupa, 2013 yılı Darüşşafaka Okulları Basketbol turnuvasında her branşta birincilikve ikincilik kupaları, Bilgi ve kültür yarışmalarında ilçe birinciliği ve ikinciliği, Kitap okuma yarışmasında ilçe ikinciliği, Trafiği ne kadar biliyoruz? bilgi yarışmasında ilçe birinciliği, SBS sınavlarında genel ortalamalarda ilçede ilk üç sırada yer almıştır.
08.50 -14.30
Ulaşım
Okulumuz kapısından Beşiktaş dolmuşları kalkmaktadır. Okulumuza Şişli/Mecidiyeköy´den 48H otobüsleri, Taksim´den 48T otobüsleri, Eminönü´nden 44B otobüsleri, Beşiktaş´tan ise minibüsler gelmektedir.
Yerleşim Yeri
İlçe merkezine 1.6 km uzaklıkta olup, Başak Konutları Serakent Siteleri içerisinde bulunmaktadır. Vali Hayri Kozakçıoğlu Lisesi´nin arkasındadır.
İlçe merkezine 1.6 km uzaklıktadır.
Geleneksel Çocuk Oyunları, İfet
Geleneksel Matematik Olimpiyatı